fbpx
Your Cart
Vanity Exclusive Cosmetics - Ο Σωστός Συνεργάτης για Αδυνατιστικά Προϊόντα

Vanity Exclusive Cosmetics – Ο Σωστός Συνεργάτης για Αδυνατιστικά Προϊόντα

Το αδύνατο, σφριγηλό και υγιές σώμα αποτελεί στόχο και όχι όνειρο.”

Η Vanity Exclusive Cosmetics έχει την λύση μέσα από επαγγελματικά αδυνατιστικά προϊόντα στα πλαίσια ενός υγιούς lifestyle να κάνουν τους στόχους σου πραγματικότητα. Άμεσα και ορατά αποτελέσματα σύμφωνα με πραγματικές μετρήσεις, καινοτόμα συστατικά, επιστημονικές έρευνες μελέτης κορυφαίων ευρωπαϊκών Brands που ανταποκρίνονται ακόμα και στις πιο υψηλές προσδοκίες.

6 στρατηγικές για επιτυχία από τη Vanity Exclusive Cosmetics

Ακολουθήστε αυτές τις αποδεδειγμένες στρατηγικές για να μειώσετε το βάρος σας και να ενισχύσετε την υγεία σας.

Εκατοντάδες επώνυμες δίαιτες, προγράμματα απώλειας βάρους υπόσχονται γρήγορη και εύκολη απώλεια βάρους. Ωστόσο, το θεμέλιο της επιτυχούς απώλειας βάρους παραμένει μια υγιεινή, ελεγχόμενη σε θερμίδες δίαιτα, σε συνδυασμό με αυξημένη σωματική δραστηριότητα και επαγγελματικά αδυνατιστικά προϊόντα.

Για επιτυχή, μακροχρόνια απώλεια βάρους, πρέπει να κάνετε μόνιμες αλλαγές στον τρόπο ζωής και τις συνήθειες υγείας σας, συνδυάζοντας προϊόντα αδυνατίσματος της Vanity Exclusive Cosmetics.

Πώς να υιοθετήσετε αυτές τις μόνιμες αλλαγές; Σκεφτείτε να ακολουθήσετε αυτές τις 6 στρατηγικές για την επιτυχία απώλειας βάρους.

1. Βεβαιωθείτε ότι είστε έτοιμοι

Η μακροχρόνια απώλεια βάρους απαιτεί χρόνο και προσπάθεια – και μακροπρόθεσμη δέσμευση. Αν δεν θέλετε να αναβάλλετε την απώλεια βάρους επ’ αόριστον, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είστε έτοιμες να κάνετε μόνιμες αλλαγές στις συνήθειες διατροφής και δραστηριότητας.

Ρωτήστε τον εαυτό σας τις ακόλουθες ερωτήσεις για να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε την ετοιμότητά σας:

 • Έχω το κίνητρο να χάσω βάρος;
 • Με αποσπούν άλλες πιέσεις;
 • Χρησιμοποιώ το φαγητό ως μέσο για την αντιμετώπιση του στρες;
 • Είμαι έτοιμη να μάθω ή να χρησιμοποιήσω άλλες στρατηγικές για την αντιμετώπιση του άγχους;
 • Χρειάζομαι άλλη υποστήριξη – είτε από φίλους, είτε από επαγγελματίες – για τη διαχείριση του άγχους;
 • Είμαι πρόθυμη να αλλάξω τις διατροφικές συνήθειες;
 • Είμαι πρόθυμη να αλλάξω συνήθειες δραστηριότητας;
 • Έχω τον χρόνο να χρησιμοποιώ αδυνατιστικά προϊόντα;

Όταν είστε έτοιμοι ψυχολογικά, θα είναι ευκολότερο να θέσετε στόχους, να παραμείνετε αφοσιωμένοι και να αλλάξετε συνήθειες.

2. Βρείτε το εσωτερικό σας κίνητρο

Κανείς άλλος δεν μπορεί να σας κάνει να χάσετε βάρος. Πρέπει να κάνετε αλλαγές στη διατροφή, την άσκηση και να χρησιμοποιήσετε αδυνατιστικά προϊόντα για να ευχαριστήσετε τον εαυτό σας.

Τι θα σας δώσει το κίνητρο για να ακολουθήσετε το σχέδιο απώλειας βάρους σας;

Δημιουργήστε μια λίστα με αυτά που είναι σημαντικά για να σας βοηθήσουν να παραμείνετε παρακινημένοι και εστιασμένοι, είτε πρόκειται για επερχόμενες διακοπές, είτε για καλύτερη συνολική υγεία. Ίσως θελήσετε να γράψετε μια ενθαρρυντική σημείωση στον εαυτό σας και να την τοποθετήσετε στην πόρτα του ντουλαπιού ή στο ψυγείο σας, για παράδειγμα.

Διαλέξτε άτομα που θα σας υποστηρίξουν και θα σας ενθαρρύνουν με θετικούς τρόπους, χωρίς ντροπή, ή αμηχανία, συμβουλεύουν οι ειδικοί της Vanity Exclusive Cosmetics.

Στην ιδανική περίπτωση, βρείτε άτομα που θα ακούσουν τις ανησυχίες και τα συναισθήματά σας, θα αφιερώσουν χρόνο να ασκηθούν μαζί σας ή να δημιουργήσουν υγιή μενού. Μοιραστείτε μαζί τους την προτεραιότητα που έχετε θέσει στην ανάπτυξη ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής. Η ομάδα υποστήριξης σας, βάση έρευνας της Vanity Exclusive Cosmetics, παίζει καθοριστικό ρόλο και προσφέρει υπευθυνότητα, η οποία μπορεί να είναι ένα ισχυρό κίνητρο για να επιμείνετε στους στόχους σας για απώλεια βάρους.

Εάν προτιμάτε να διατηρήσετε τα σχέδιά σας για απώλεια βάρους ιδιωτικά, να είστε υπόλογοι στον εαυτό σας ανεβαίνοντας στη ζυγαριά τακτικά, καταγράφοντας τη διατροφή σας και την πρόοδο της άσκησης σε ένα σημειωματάριο.

 

αδυνατιστικά-προϊόντα-vanity-exclusive-cosmetics

 

3. Θέστε ρεαλιστικούς στόχους

Μπορεί να φαίνεται προφανές να θέσετε ρεαλιστικούς στόχους απώλειας βάρους, αλλά ξέρετε πραγματικά τι είναι ρεαλιστικό; Μακροπρόθεσμα, είναι έξυπνο να στοχεύετε να χάσετε 1 έως 2 κιλά (0,5 έως 1 κιλό) την εβδομάδα.

Γενικά για να χάσετε 1 έως 2 κιλά την εβδομάδα, πρέπει να κάψετε 500 έως 1.000 θερμίδες περισσότερο από ό, τι καταναλώνετε κάθε μέρα, μέσω δίαιτας χαμηλότερων θερμίδων και τακτικής σωματικής άσκησης.

Ανάλογα με το βάρος σας, το 5% του τρέχοντος βάρους σας μπορεί να είναι ένας ρεαλιστικός στόχος, τουλάχιστον για έναν αρχικό στόχο. Εάν ζυγίζετε 82 κιλά, στόχος σας θα πρέπει να είναι τα 4 κιλά. Ακόμη και αυτό το επίπεδο απώλειας βάρους μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε τον κίνδυνο χρόνιων προβλημάτων υγείας, όπως καρδιακές παθήσεις και διαβήτη τύπου 2, συμβουλεύουν οι ειδικοί της Vanity Exclusive Cosmetics.

Όταν ορίζετε στόχους, σκεφτείτε τόσο τη διαδικασία όσο και το αποτέλεσμα. Το “Περπατήστε κάθε μέρα για 30 λεπτά” είναι ένα παράδειγμα ενός στόχου διαδικασίας. Το “Χάστε 10 κιλά” είναι ένα παράδειγμα στόχου αποτελέσματος. Δεν είναι απαραίτητο να έχετε έναν στόχο έκβασης, αλλά πρέπει να ορίσετε στόχους διαδικασίας, επειδή η αλλαγή των συνηθειών σας είναι το κλειδί για την απώλεια βάρους, με συνδυαστική χρήση αδυνατιστικών προϊόντων της Vanity Exclusive Cosmetics.

4. Απολαύστε πιο υγιεινά τρόφιμα

Η υιοθέτηση ενός νέου τρόπου διατροφής που προάγει την απώλεια βάρους πρέπει να περιλαμβάνει τη μείωση της συνολικής πρόσληψης θερμίδων. Αλλά η μείωση των θερμίδων δεν χρειάζεται να σταματήσει τη γεύση, την ικανοποίηση ή ακόμη και την ευκολία της προετοιμασίας του γεύματος.

Ένας τρόπος για να μειώσετε την πρόσληψη θερμίδων είναι να τρώτε περισσότερα φυτικά τρόφιμα – φρούτα, λαχανικά και δημητριακά ολικής αλέσεως. Προσπαθήστε να εμπλουτίσετε τις τροφές σας – θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας χωρίς να παραιτηθείτε από τη γεύση ή τη διατροφή.

Ξεκινήστε την απώλεια βάρους σας με αυτές τις συμβουλές:

 • Τρώτε τουλάχιστον τέσσερις μερίδες λαχανικών και τρεις μερίδες φρούτων καθημερινά.
 • Αντικαταστήστε τους εξευγενισμένους κόκκους με ολόκληρους κόκκους.
 • Χρησιμοποιήστε μέτριες ποσότητες υγιεινών λιπών, όπως ελαιόλαδο, φυτικά έλαια, αβοκάντο, ξηρούς καρπούς, βούτυρα ξηρών καρπών και έλαια ξηρών καρπών.
 • Μειώστε τη ζάχαρη όσο το δυνατόν περισσότερο, εκτός από τη φυσική ζάχαρη στα φρούτα.
 • Επιλέξτε γαλακτοκομικά προϊόντα χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά και άπαχο κρέας και πουλερικά σε περιορισμένες ποσότητες.

5. Παραμείνετε ενεργοί

Ενώ μπορείτε να χάσετε βάρος χωρίς άσκηση, η τακτική σωματική δραστηριότητα και ο περιορισμός των θερμίδων μπορούν να σας βοηθήσουν να δώσετε το πλεονέκτημα απώλειας βάρους. Η άσκηση μπορεί να βοηθήσει στην καύση των υπερβολικών θερμίδων που δεν μπορείτε να μειώσετε στη διατροφή σας.

Η άσκηση προσφέρει επίσης πολλά οφέλη για την υγεία, όπως ενίσχυση της διάθεσής σας, ενίσχυση του καρδιαγγειακού σας συστήματος και μείωση της αρτηριακής σας πίεσης. Η άσκηση μπορεί επίσης να βοηθήσει στη διατήρηση της απώλειας βάρους, σε συνδυασμό πάντα με τα κατάλληλα αδυνατιστικά προϊόντα. Μελέτες δείχνουν ότι τα άτομα που διατηρούν την απώλεια βάρους τους μακροπρόθεσμα έχουν τακτική σωματική δραστηριότητα.

Συνδυάστε με τη σωματική άσκηση αδυνατιστικά προϊόντα που βοηθούν στην απαλλαγή της κυτταρίτιδας και χαρίζουν σφριγηλό και απαλό δέρμα.

Πόσες θερμίδες καίτε εξαρτάται από τη συχνότητα, τη διάρκεια και την ένταση των δραστηριοτήτων σας. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να χάσετε σωματικό λίπος είναι μέσω της σταθερής αερόβιας άσκησης – όπως το γρήγορο περπάτημα – για τουλάχιστον 30 λεπτά τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να απαιτούν περισσότερη σωματική δραστηριότητα από αυτό για να χάσουν βάρος και να διατηρήσουν αυτήν την απώλεια βάρους.

Κάθε επιπλέον κίνηση βοηθά στην καύση θερμίδων. Σκεφτείτε τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αυξήσετε τη σωματική σας δραστηριότητα καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας, εάν δεν μπορείτε να ταιριάξετε στην επίσημη άσκηση μια δεδομένη ημέρα. Για παράδειγμα, κάντε πολλές κινήσεις πάνω και κάτω στις σκάλες αντί να χρησιμοποιήσετε το ασανσέρ ή σταθμεύστε μακριά όταν πηγαίνετε για ψώνια.

 

vanity-exclusive-cosmetics-αδυνατιστικά-προϊόντα

 

 

6. Αλλάξτε τον τρόπο ζωής σας

Δεν αρκεί να τρώτε υγιεινά τρόφιμα και να ασκείστε μόνο λίγες εβδομάδες ή ακόμα και μήνες εάν θέλετε μακροχρόνια, επιτυχημένη διαχείριση βάρους. Αυτές οι συνήθειες πρέπει να γίνουν τρόπος ζωής. Οι αλλαγές στον τρόπο ζωής ξεκινούν με μια ειλικρινή ματιά στις διατροφικές σας συνήθειες και στην καθημερινή σας ρουτίνα.

Αφού αξιολογήσετε τις προσωπικές σας προκλήσεις για την απώλεια βάρους, δοκιμάστε μια στρατηγική για να αλλάξετε σταδιακά συνήθειες και συμπεριφορές που σαμποτάρουν τις προηγούμενες προσπάθειές σας. Στη συνέχεια, προχωρήστε αναγνωρίζοντας τις προκλήσεις σας – σχεδιάστε για το πώς θα τις αντιμετωπίσετε αν σκοπεύετε να πετύχετε να χάσετε βάρος μια για πάντα.

Πιθανότατα θα έχετε περιστασιακή αναστάτωση. Αλλά αντί να τα παρατάτε εντελώς μετά από μια οπισθοδρόμηση, απλώς ξεκινήστε ​​την επόμενη μέρα θέτοντας εκ νέου τον στόχο σας. Θυμηθείτε ότι σκοπεύετε να αλλάξετε τη ζωή σας. Δεν θα συμβεί από τη μία μέρα στην άλλη! Παραμείνετε στον υγιεινό τρόπο ζωής σας και τα αποτελέσματα που βλέπετε σταδιακά, θα αξίζουν τον κόπο.

Γνώρισε τα αδυνατιστικά προϊόντα μας και μη διστάσετε να συμβουλευτείτε τους skincare experts αισθητικούς μας.

Together we are Vanity!

#dailydoseofbeauty

 

Δείτε περισσότερα άρθρα περιποίησης ομορφιάς:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 × three =