fbpx

Tel: 210.32.11.277 | Email: info@vanitycosmetics.gr

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ

Προϊόντα Αποτρίχωσης

show blocks helper

Φιλτράρισμα προιόντων / τιμή


Show Filters

Προβολή όλων των 43 αποτελεσμάτων

Show Filters

Προβολή όλων των 43 αποτελεσμάτων

 

Προϊόντα αποτρίχωσης

προϊόντα-αποτρίχωσης

Η Vanity Cosmetics ξεχωρίζει στον τομέα της αποτρίχωσης καθώς διαθέτει προϊόντα αποτρίχωσης για επαγγελματίες του χώρου, αλλά και για άνδρες και γυναίκες που επιθυμούν να κάνουν μόνοι τους αποτρίχωση στον χώρο τους.

Πάντα δίπλα στον πελάτη, παρέχουμε τα απαραίτητα εργαλεία και τον εξοπλισμό που χρειάζεται για όλες τις μεθόδους της αποτρίχωσης.

Ποιες είναι οι αιτίες που έχουμε τριχοφυΐα;

Πολλοί άνθρωποι έχουν ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Είναι συχνό φαινόμενο στο πάνω χείλος, το πηγούνι, τα μάγουλα, την πλάτη, τα πόδια, τα δάχτυλα, τα πόδια και τα δάχτυλα των ποδιών.

Μπορεί να έχει πολλές αιτίες, όπως γενετική, ορισμένες ασθένειες όπως στεροειδή, υψηλότερα επίπεδα ορισμένων ορμονών και σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών.

Ποιες είναι οι μέθοδοι αποτρίχωσης;

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να αφαιρέσετε τις ανεπιθύμητες τρίχες με προϊόντα αποτρίχωσης. Με τις περισσότερες μεθόδους, τουλάχιστον μερικές τρίχες τελικά θα μεγαλώνουν ξανά.

1. Επιλέξτε προϊόντα αποτρίχωσης και όχι ξύρισμα

Το ξύρισμα προτιμάται περισσότερο για τα πόδια και το μπικίνι, παρά τα χέρια και το πρόσωπο. Ωστόσο, το ξύρισμα, κάθε άλλο παρά λύση είναι, καθώς προκαλεί αύξηση στις τρίχες, ειδικά στην ηβική περιοχή.

2. Αποπτέρωση ή προϊόντα αποτρίχωσης;

Το μάδημα ή το τσίμπημα μπορεί να είναι επώδυνο, αλλά μπορεί να είναι μια καλή επιλογή εάν έχετε μόνο μερικές τρίχες που θέλετε να αφαιρέσετε. Οι ώρες που ίσως θέλετε να μαζέψετε περιλαμβάνουν όταν αναμορφώνετε τα φρύδια σας ή βγάζετε μερικές αδέσποτες τρίχες που εμφανίζονται στο πρόσωπό σας. Ωστόσο, δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε αυτήν τη μέθοδο αποτρίχωσης σε μεγάλες περιοχές. Μπορεί να προκαλέσει ουλές.

Με τα προϊόντα αποτρίχωσης Depileve που σας προτείνει η Vanity Cosmetics μπορείτε να είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα των προϊόντων.

3. Αποτριχωτικές λοσιόν ή κρέμες αποτρίχωσης

Οι λοσιόν αποτρίχωσης, γνωστές και ως αποτριχωτικές κρέμες, διατίθενται χωρίς ιατρική συνταγή.

Οι λοσιόν ή οι κρέμες αποτρίχωσης χρησιμοποιούνται, πριν ή μετά την αποτρίχωση, και διασφαλίζουν μια υγιεινή και αποτελεσματική αποτρίχωση, ενώ ελαχιστοποιούν την αίσθηση δυσφορίας.

Κάθε λοσιόν, χρησιμοποιείται για συγκεκριμένο σκοπό και χρήση. Μπορούν να παρέχουν ενυδάτωση, θρέψη, καθαρισμό, απολέπιση, αλλά και αποτριχωτική δράση για μεγαλύτερα αποτελέσματα.

Δεν είναι όλες το ίδια, γι ‘αυτό φροντίστε να διαβάσετε την ετικέτα. Για παράδειγμα, δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε κρέμα αποτρίχωσης για ηβικές τρίχες για να αφαιρέσετε την τριχοφυΐα στο πρόσωπό σας.

Τα συστατικά σε αυτά τα προϊόντα αποτρίχωσης διαλύουν τη ρίζα της τρίχας. Η ακατάλληλη χρήση μιας κρέμας – για παράδειγμα, αφήνοντάς την υπερβολικά πολύ – μπορεί να κάψει το δέρμα σας. Εάν έχετε ιστορικό αλλεργικών αντιδράσεων, πρέπει πρώτα να δοκιμάσετε την κρέμα σε μια μικρή περιοχή στο χέρι σας για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα υπάρξει αλλεργική αντίδραση. Φροντίστε να ακολουθήσετε τις οδηγίες στην κρέμα αποτρίχωσης.

4. Ταινίες αποτρίχωσης

Μπορείτε να το κάνετε αυτό στο σπίτι ή μπορείτε να αφεθείτε στα χέρια ενός επαγγελματία. Οι ταινίες αποτρίχωσης χρησιμοποιούνται όπως το κερί αποτρίχωσης. Είναι ένας εύκολος τρόπος να κάνετε αποτρίχωση χωρίς την χρήση συσκευής.

Τρίβετε με κυκλικές κινήσεις στην παλάμη σας την ταινία αποτρίχωσης και την τοποθετείτε πάνω στην περιοχή. Στην συνέχεια αφαιρείτε την ταινία κατά την φορά της τρίχας για πιο ανώδυνη και χωρίς ερεθισμούς χρήση.

5. Κερί αποτρίχωσης με ταινία

Το ζεστό κερί μπορεί να είναι πιο χρονοβόρα και επώδυνη διαδικασία, και μπορεί να αφήσει πίσω κάποιες τρίχες γιατί μπορεί να σπάσουν. Ο ερεθισμός της περιοχής είναι μια παρενέργεια που πρέπει να προσέξετε. Εάν το κερί είναι πολύ ζεστό, ενδέχεται να κάνετε εγκαύματα.

Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε αυτήν τη μέθοδο εάν χρησιμοποιείτε επίσης συγκεκριμένους τύπους συνταγών ακμής με συνταγή (όπως Retin-A) ή παίρνετε ισοτρετινοΐνη. Εάν το κάνετε, το κερί θα προκαλέσει ζημιά στο δέρμα σας.

Πολλές γυναίκες χρησιμοποιούν κερί αποτρίχωσης με ταινία στην περιοχή μπικίνι και για να αφαιρέσουν τις τρίχες στο πάνω χείλος.

6. Κερί αποτρίχωσης χωρίς ταινία

Η συγκεκριμένη μέθοδος είναι παρόμοια με την προηγούμενη. Το κερί αποτρίχωσης χωρίς ταινία μόλις το απλώσετε με τη σπάτουλα σταθεροποιείται και μπορείτε να το αφαιρέσετε με ασφάλεια. Δώστε προσοχή στη θερμοκρασία και διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης που αναγράφει η κάθε συσκευασία.

7. Ρολέτα αποτρίχωσης

Οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν το κερί ως μέθοδο αποτρίχωσης. Εάν έχετε ήδη ή σκοπεύετε να αγοράσετε επαγγελματικό εξοπλισμό η ρολέτα αποτρίχωσης είναι αρκετά οικονομική και πολύ εύκολη στη χρήση.

Αντί για σπάτουλα, τοποθετείτε τη ρολέτα στη βάση της θερμαινόμενης συσκευής και μόλις φτάσει στην κατάλληλη θερμοκρασία απλώνετε το κερί εύκολα χάρη στην κυλιόμενη άκρη του.

προϊόντα-αποτρίχωσης

Ακολουθήστε τα σωστά βήματα για αποτρίχωση με προϊόντα αποτρίχωσης Vanity Cosmetics

Είτε επιλέξετε το κερί με ταινία, είτε το κερί χωρίς ταινία ή το κερί 3G, βασικός κανόνας πριν από κάθε αποτρίχωση είναι η σωστή και καλή περιποίηση σώματος. Με την απολέπιση, ανοίγουν οι πόροι του δέρματος, εμφανίζεται κάθε τρίχα κρυμμένη και γίνεται πιο σωστά η αποτρίχωση αφού τα προϊόντα αποτρίχωσης μας μπορούν να αφαιρέσουν κάθε τύπο τρίχας ακόμα και τις πιο κοντές.

Χρησιμοποιώντας τη βάση για πριν την αποτρίχωση δημιουργείτε μια προστατευτική στρώση στην επιδερμίδα σας και επιτρέπετε στο κερί να απλωθεί ενιαία.

Επίσης κατά την διάρκεια της αποτρίχωσης φροντίστε να κάνετε γρήγορες κινήσεις, ώστε η τρίχα που εγκλωβίζεται στο κερί να αφαιρεθεί ομοιόμορφα από την ρίζα. Οι αργές κινήσεις μπορεί να προκαλέσουν σπάσιμο της τρίχας και να μην αφαιρεθεί αποτελεσματικά.

Αποφύγετε την αποτρίχωση όταν πρόκειται να εκτεθείτε αμέσως στον ήλιο και στο θαλασσινό νερό. Επιλέξτε τα κατάλληλα προϊόντα αποτρίχωσης για εσάς!

Για αυτό σας συμβουλεύουμε κατά τους καλοκαιρινούς μήνες ή όταν η επιδερμίδα εκτίθεται απευθείας σε τεχνητό φως όπως sollarium, ή μεγάλες θερμοκρασίες όπως σάουνα, όποια μέθοδο αποτρίχωσης και να επιλέξετε, να γίνεται μετά από τέτοιου είδους δραστηριότητες.

Το επόμενο βήμα μετά την αποτρίχωση είναι να χρησιμοποιείται μια πλούσια ενυδατική κρέμα ή λοσιόν αποτρίχωσης που θα δροσίσει, θα ενυδατώσει και θα καταπραΰνει την ευαίσθητη από την αποτρίχωση επιδερμίδα.

Το καλοκαίρι που κάνετε πιο συχνά αποτρίχωση, σας προτείνουμε ως ιδανική λύση τα ένζυμα βιολογικής αποτρίχωσης που φτάνουν στον θύλακα της τρίχας και τα πρωτεολυτικά ένζυμα αδρανοποιούν τα αναγεννητικά κύτταρα της τρίχας. Δείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα περισσότερα προϊόντα αποτρίχωσης.

Συνεχίστε την θεραπεία σας με τις αντίστοιχες λοσιόν που αδυνατούν της θύλακες και συμβάλλουν στην μείωση της τριχοφυΐας οριστικά.

Δοκιμάστε και τις δροσιστικές λοσιόν ειδικά για την περιοχή των ποδιών, που προσφέρουν αίσθηση ανακούφισης και ξεκούρασης στα κουρασμένα πόδια.  Επίσης, στη Vanity Cosmetics διαθέτουμε και ειδικά προϊόντα για την αντιμετώπιση αλλεργιών που μπορεί να προκύψουν σε ευπαθή δέρματα.

Στο κατάστημα μας θα βρείτε προϊόντα αποτρίχωσης:

Shares