fbpx
Your Cart

MySKINETIC

Myskinetic - Vanity Cosmetics

H Rhea Cosmetics τολμά και δημιουργεί μια συσκευή ιατρικής αισθητικής όπου με το πέρας της θεραπείας διπλασιάζεται η κυτταρική κινητικότητα!
Η πατενταρισμένη μεθοδολογία της Rhea Cosmetics στηρίζεται σε 3 πυλώνες. Μέσω του μηχανήματος αξιοποιεί το ρεύμα, σε συνεργασία με τα εξειδικευμένα μικρομοριακά προϊόντα της και τέλος συνδυασμό με το ειδικό μασάζ της αισθητικού καταφέρνει να αυξάνει το ATP (τριφωσφατική αδενοσίνη) κατά 96%.

Το επαναστατικό αυτό μηχάνημα περιλαμβάνει 6 τεχνολογίες σε 3 κεφαλές:

  • Κεφαλή Σπάτουλα: Η μία της πλευρά κάνει peeling ενώ η άλλη προσφέρει οξυγόνωση
  • Κεφαλή Micro-photostimulation: Οι μεταλλικές ακίδες στο άκρο της κεφαλής προσφέρουν ένα ηλεκτρικό micro needling χωρίς να τραυματίζουν την επιδερμίδα του προσώπου αυξάνοντας την απορροφητικότητα των δραστικών συστατικών 20-60 φορές ενώ ταυτόχρονα μπορούμε να κάνουμε χρήση του κόκκινου, κίτρινου και μπλε LED φωτός με τα επιπλέον οφέλη αντιγήρανσης, οξυγόνωσης και καταπράυνσης
  • Κεφαλή Ionoinduction: Ιονίζει τα ενεργά συστατικά στο χώριο του δέρματος με την χρήση εναλλασσόμενου ρεύματος και ταυτόχρονα με την τεχνολογία electroporation, τα εγχύει στην καρδιά του κυττάρου διαπερνώντας την μεμβράνη του

Οι παραπάνω τεχνολογίες μαζί με την προετοιμασία της πελάτισσας και το συσφικτικό TensoDerm μασάζ προσώπου στο τέλος διαρκεί 50 λεπτά και επιτυγχάνει τον διπλασιασμό της κυτταρικής κινητικότητας. Τα κύτταρα έτσι κινητοποιούνται/λειτουργούν όπως όταν ήταν πιο νέα.

Αυτή η φάση της θεραπείας είναι εμπνευσμένη από την τεχνική Dermaplaning. Το mySkinetic αναπαράγει αυτή την τεχνική με μη επεμβατικό τρόπο χρησιμοποιώντας μια τεχνολογία διπλών υπερήχων.

Δρα στο δέρμα και έχει μηχανική δράση στη στιβάδα κερατοειδούς, ενισχύοντας τους ινοβλάστες.

Με τη βοήθεια μιας δονούμενης πλάκας, ανάλογα με την  κατεύθυνση χρήσης, εκτελεί δύο λειτουργίες:

  • Απολέπιση: κάθετα στο δέρμα
  • Μεταφορά: παράλληλα με το δέρμα

Το Electro-needling είναι εμπνευσμένο από την τεχνική Needling, κατά την οποία το κολλαγόνο και η ελαστίνη διεγείρονται μέσω μικροβελόνων που δημιουργούν ελαφρά σκισίματα στο δέρμα.

Με το mySkinetic, η τεχνική αυτή προτείνεται με μη επεμβατικό και ανώδυνο τρόπο χάρη στα μικρορεύματα.

Σχεδιάζοντας τις γραμμές του Langer με το χειροκίνητο εξάρτημα αναπτύσσει μια ανυψωτική δράση στους ιστούς, η οποία υποστηρίζεται και ενισχύεται από τη βαθιά διέγερση στα 10 Volts. Αυτό το ηλεκτρικό ερέθισμα, εκτός από μια άμεση βιοαναζωογονητική λειτουργία σε κυτταρικό επίπεδο, η οποία μπορεί επίσης να περιλαμβάνει μυϊκή σύσπαση, αναπτύσσει επίσης μια λειτουργία φορέα των συμπυκνωμάτων και των επιθεμάτων που εφαρμόζονται στο πρόσωπο.

Εμπνευσμένη από τη βιοαναζωογόνηση, η φάση αυτή, μέσω της χρήσης δονητικών ηλεκτρομαγνητικών παλμών, πετυχαίνει την ιοντική επαγωγή και τροποποιεί τη μεμβράνη του κυττάρου προκαλώντας το άνοιγμα των υδρόφιλων πόρων μέσω μιας διαδικασίας γνωστής ως

ELECTROPERMEABILIZATION.

Στόχος είναι να προκληθεί το προσωρινό άνοιγμα των ηλεκτροφόρων πόρων, που βρίσκονται στο στρώμα της μεμβράνης του κυττάρου και μεταξύ των κυττάρων, επιταχύνοντας τη διέλευση του διάμεσου υγρού που μεταφέρει ενεργές λειτουργικές ουσίες απαραίτητες για τη ζωή του ίδιου του κυττάρου.

mySKINETIC Photo Gallery

Η σειρά μικρομοριακών προϊόντων που έχει δημιουργήσει η Rhea Cosmetics, συμπεριλαμβάνει στα 2 βασικά συστατικά. Το Transcutol που μεγιστοποιεί την διείσδυση των δραστικών συστατικών και το Protocomplex που ενισχύει την διάδοση και την δράση του ρεύματος.

Είναι αυτή η ολιστική προσέγγιση της Rhea Cosmetics που την κάνει να ξεχωρίζει. Ο διπλασιασμός του ATP είναι ένα αποτέλεσμα που έρχεται μέσα από την συνεργασία όλων των τεχνολογιών που περιέχονται και εφαρμόζονται.

Καλλυντικά Vanity Cosmetics

Το Transcutol είναι ένας διαλύτης που προέρχεται από τον ιατρικό τομέα.

Ιατρικές έρευνες σε in vivo περιστατικά στο πανεπιστήμιο της Pavia στην Ιατλία έχουν δείξει ότι είναι ο μεταφορέας με την μεγαλύτερη  διείσδυση.  ευνοεί τη διείσδυση των δραστικών συστατικών, διαλύοντας τη λιπιδική μήτρα της κεράτινης επιδερμίδας δημιουργώντας συγκεκριμένα κανάλια μεταφοράς. Η μείωση της αδιαπερατότητας του δέρματος επιτρέπει στις λειτουργικές ουσίες να διεισδύσουν βαθιά χωρίς εμπόδια.

Η σύνθεσή του το καθιστά εξαιρετικό φορέα των δραστικών συστατικών, σαν να επρόκειτο για μια καλλυντική “σύριγγα”.

Το PROTOCOMPLEX είναι ένα μείγμα βασικών ολιγοστοιχείων διαλυμένων σε μια βάση από φύκια Spirulina.

Βρίσκεται σε κάθε προϊόν της σειράς.

Αυτό το συγκεκριμένο μείγμα ενισχύει τη διάδοση των ηλεκτρικών ερεθισμάτων στο δέρμα, προάγοντας τη ζωή των κυττάρων, τα οποία εξαρτώνται από αυτά τα ερεθίσματα.

Free delivery - Vanity Cosmetics
Δωρεάν Αντικαταβολή
Ασφαλείς Συναλλαγές
Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση