fbpx

Λοσιόν Αποτρίχωσης

Κάθε γυναίκα θέλει να περιποιείται το σώμα της και να το κρατάει ενυδατωμένο.  Προσέχει τα χέρια και τα πόδια της, το πρόσωπο της και τα μαλλιά της. Το πρόβλημα της τριχοφυΐας  σε μια γυναίκα βαθμολογείται από ήπιο έως πολύ απαιτητικό ανάλογα με τον όγκο της τριχοφυΐας και την ποιότητα της τρίχας. Στο εμπόριο υπάρχουν πολλοί μέθοδοι αποτρίχωσης ανάλογα με το σημείο του σώματος που υπάρχει ανάγκη.

Εμείς στην Vanity Cosmetics  σας προσφέρουμε ότι χρειάζεται κάθε γυναίκα αλλά και άνδρας για την αποτρίχωση και αμέσως επόμενο διάστημα της, όπως:

  • Βάσεις για αποτρίχωση
  • Λοσιόν καθαρισμού πριν την αποτρίχωση
  • Κρέμα για μετά την αποτρίχωση
  • Λάδι για μετά την αποτρίχωση
  • Λοσιόν για αποφυγή αλλεργιών
  • Κρέμα με οξέα
  • Τζελ για αποφυγή θυλακίτιδας
  • Ορός αναστολής τριχοφυΐας
  • Μους αποδυνάμωσης της τριχοφυϊας

Τι Είναι οι Λοσιόν Αποτρίχωσης;

Οι λοσιόν ή οι κρέμες αποτρίχωσης είναι οι λοσιόν που χρησιμοποιούνται, πριν η μετά την αποτρίχωση, και διασφαλίζουν μια υγιεινή και αποτελεσματική αποτρίχωση ενώ ελαχιστοποιούν την αίσθηση δυσφορίας. Κάθε λοσιόν, χρησιμοποιείται για συγκεκριμένο σκοπό και χρήση. Οι λοσιόν αποτρίχωσης, ανάλογα με το τον σκοπό τους, μπορούν να παρέχουν ενυδάτωση, θρέψη, καθαρισμό, απολέπιση, αλλά και αποτριχωτική δράση για μεγαλύτερα αποτελέσματα.

Περιποίηση Δέρματος Πριν και Μετά την Αποτρίχωση

Το δέρμα μας. χρειάζεται την απαραίτητη φροντίδα, πριν και μετά την αποτρίχωση. Θα πρέπει να χρησιμοποιούμε τα κατάλληλα προϊόντα ώστε να το κρατάμε μαλακό και ενυδατωμένο και φυσικά με ανοιχτούς τους πόρους της τρίχας. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε ομοιόμορφο αποτέλεσμα, αποφεύγοντας την δημιουργία θυλακίτιδας,  και μειώνουμε τον κίνδυνο να σπάσει η τρίχα κατά την αποτρίχωση και να μην αφαιρεθεί από την ρίζα.

Στο κατάστημα μας, διαθέτουμε όσα προϊόντα χρειάζεστε για να έχετε επαγγελματικό αποτέλεσμα  ακόμα και από το σπίτι σας. Είτε χρησιμοποιείται κερί αποτρίχωσης με ταινία ή χωρίς, είτε κάποια άλλη διαδικασία όπως αποτριχωτική μέθοδο με laser, προετοιμάστε το δέρμα μας για να έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.

Λοσιόν Αποτρίχωσης Πριν την Αποτρίχωση

Οι λοσιόν που προσφέρουμε στο κατάστημα μας, σας χαρίζουν ενυδάτωση και και τέλειο καθαρισμό. Αν χρησιμοποιείται αποτρίχωση με κερί μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πριν την εφαρμογή μια λοσιόν χωρίς αλκοόλ με εκχύλισμα βρώμης και Αμαμελίδας που καθαρίζει το δέρμα και βελτιώνει την κολλητικότητα του κεριού. Για τέλειο τράβηγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λοσιόν που ισορροπεί το δέρμα, και χρησιμοποιείται ειδικά σε περιπτώσεις για αποτρίχωση με κερί 3G.

Λοσιόν για Μετά την Αποτρίχωση

Για όποια μέθοδο αποτρίχωσης και αν χρησιμοποιείται, θα πρέπει να παρέχεται φροντίδα στο δέρμα σας και μετά την αποτρίχωση του. Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κρέμα για μετά την αποτρίχωση που αφαιρεί όλα τα κατάλοιπα από το κερί , ενώ με τα εκχυλίσματα καλεντούλας και βρώμης χαρίζει ενυδάτωση και απαλότητα. Τα υδατοδιάλυτα λάδια που διαθέτουμε στο κατάστημα μας, είναι σχεδιασμένα για μετά την αποτρίχωση και περιέχουν εκχυλίσματα Σιταριού.

Σε περιπτώσεις  δέρματος με ευαισθησία σε  αλλεργίες ή φλεγμονές, μειώστε τον κίνδυνο εμφάνισης τους, χρησιμοποιώντας κρέμες που είναι εμπλουτισμένες με Αλόη βέρα και χαμομήλι, για να εξισορροπήσετε το δέρμα και να μειώσετε τις κοκκινίλες ακόμα και στις πιο ευαίσθητες περιοχές, ή κρέμα με οξέα που εξισορροπούσουν το δέρμα και αποφεύγουν την εμφάνιση κοκκινίλας.

Επιπλέον, για τις πιο δυσπρόσιτες περιοχές μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μπουκάλι roll-on , που με καθημερινή χρήση για μια εβδομάδα μετά την αποτρίχωση, μπορείτε να αποφύγετε τα σπυράκια και την ανάπτυξη τριχών που μεγαλώνουν προς τα μέσα.

Προϊόντα Αποδυνάμωσης της Τριχοφυΐας

Τις περισσότερες φορές στο δέρμα μας, δεν αρκεί μόνο η αποτρίχωση, καθώς οι ρίζες των τριχών μπορεί με τακτική αποτρίχωση να αποδυναμώνουν αλλά συχνά ξαναβγαίνουν μέσα σε 15 με 30 μέρες. Σε εμάς θα βρείτε προϊόντα που αδυναμώνουν την τρίχα και αναστέλλουν περισσότερο την επανεμφάνιση της.

Αμπούλες και ορούς που βασίζονται στην διαστολή των πόρων, εισέρχονται βαθιά στην ρίζα της τρίχας και ωφελούν στην αποδυνάμωση της κερατίνης της τρίχας, ενώ κάνουν το δέρμα πιο απαλό και μαλακό. Συνδυάστε το με ταυτόχρονη χρήση λαδιού ή γαλακτώματος.

Επίσης, η ειδική μους, δροσίζει και ξεκουράζει το αποτριχωμένο δέρμα, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανάμεσα στις θεραπείες αποτρίχωσης, ενώ ταυτόχρονα οδηγεί σε αποτελεσματική αποδυνάμωση της τρίχας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και γαλάκτωμα μη λιπαρό, που συνιστάται για λιπαρά δέρματα, εμπλουτισμένο με κολλαγόνο και ελαστίνη για βαθιά ενυδάτωση.

Συμβουλές για την Αποτρίχωση

Μετά από κάποια θεραπεία αποτρίχωσης, το δέρμα σας χρειάζεται δροσερά προϊόντα. Μπορείτε να τοποθετήσετε λίγο πάγο ή κάποια κρύα συσκευασία στην αποτριχωμένη περιοχή για να μην αισθάνεστε δυσφορία ή έγκαυμα.

Δοκιμάστε προϊόντα με αλόη βέρα και για να απαλύνεται κάθε ερυθρότητα, πρήξιμο και ερεθισμό. Η αλόη βέρα βοηθά στη μείωση της δυσφορίας του δέρματα. Για μεγαλύτερα αποτελέσματα διατηρείστε τα προϊόντα με αλόη δροσερά πριν την εφαρμογή.

Προστατέψτε την αποτριχωμένη περιοχή από το ηλιακό φως. Το φως του ήλιου θα ερεθίσει την περιοχή που υποβλήθηκε σε αποτρίχωση και μπορεί να δημιουργήσει χειρότερη ερυθρότητα.  Σε περίπτωση αναπόφευκτης επαφής με τον ήλιο, φροντίστε να καλύψετε την ευαίσθητη επιδερμίδα με κάποιο ρούχο, ενώ σε περίπτωση αποτρίχωσης προσώπου το καπέλο για την έξοδο σας, είναι απαραίτητο.

Επίσης αποφύγετε να πλησιάσετε πηγές με αυξημένη θερμότητα, καθώς η αποτρίχωση,  κάνει το δέρμα ποιο ευαίσθητο και οι υψηλές θερμοκρασίες, αυξάνουν τον ερεθισμό. Αποφύγετε την σάουνα, το πολύ ζεστό νερό και τους χώρους με ατμούς τουλάχιστον για 48 ώρες. Χρησιμοποιείστε πάντα αντηλιακή κρέμα και ενυδατική για τις επόμενες μέρες μετά την αποτρίχωση, για να έχετε λαμπερή και ενυδατωμένη επιδερμίδα.

Να χρησιμοποιείτε ήπιο καθαριστικό στην επιδερμίδα σας και να αποφεύγετε την έντονη άσκηση. Και τέλος, αποφύγετε την χρήση καλλυντικών και προϊόντων που μπορεί να δημιουργήσουν ερεθισμό στο δέρμα σας για 24 ώρες μετά την αποτρίχωση. Οι πόροι του δέρματος είναι ανοιχτοί και ευαίσθητοι σε κάθε προϊόν που μπορεί να βάζετε στο δέρμα σας, για αυτό για τις επόμενες ώρες σας συνιστούμε να χρησιμοποιείται πλούσιες ενυδατικές που καταπραΰνουν και ανακουφίζουν από κάθε ερεθισμό.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στο κατάστημα μας θα βρείτε όσα χρειάζεστε για την αποτρίχωση αλλά και τις απαραίτητες λοσιόν και κρέμες για πριν και μετά την αποτρίχωση. Επικοινωνήστε μαζί μας για τυχόν απορίες και ερωτήσεις.

Δείτε περισσότερα προϊόντα αποτρίχωσης στο κατάστημα μας: