fbpx

Slide Κρεμες Προσώπου - Vanity Cosmetics

Κρέμες Προσώπου

Το πρόσωπο μας, οφείλει να είναι ενυδατωμένο για να διατηρεί την λάμψη του, τα χαρακτηριστικά του και την σφριγηλότητα του. Βέβαια, στο εμπόριο υπάρχουν αρκετά προϊόντα όπως ενυδατικές κρέμες και λοσιόν που καλύπτουν πολλές περιπτώσεις και τύπους δέρματος για αυτό είναι δύσκολο να βρεθεί το σωστό προϊόν για το κατάλληλο δέρμα.

Μια καλής ποιότητας κρέμα προσώπου, μπορεί να βοηθήσει , να απαλύνει και να επιδιορθώσει το ξηρό δέρμα ή ακόμα και το ερεθισμένο. Οι περισσότεροι από εμάς άνδρες και γυναίκες, έχουμε πολυάσχολο πρόγραμμα και δυσκολευόμαστε να φροντίσουμε το πρόσωπο μας. Η σκόνη και η ρύπανση στο περιβάλλον, προκαλούν ξεσπάσματα στο δέρμα μας, εξανθήματα, σπυριά και άλλα προβλήματα.

Για αυτό η φροντίδα του προσώπου μας είναι αναγκαία. Μπορεί να μην έχουμε χρόνο, αλλά μπορούμε να βρούμε δέκα λεπτά για να αφιερώσουμε τον χρόνο που απαιτεί η σωστή περιποίηση του προσώπου μας.

Περιποίηση Προσώπου σε Καθημερινή Χρήση

Στην Vanity Cosmetics διαθέτουμε πλούσια συλλογή σε κρέμες περιποίησης προσώπου, τόσο για χρήση κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά και κατά την διάρκεια της νύχτας. Με συστατικά βασισμένα σε επαναστατικές φόρμουλες και δερματολογικά ελεγμένα μια πλούσια σειρά περιποίησης προσώπου σας χαρίζει επαγγελματικά αποτελέσματα ιδανικά για κάθε τύπο επιδερμίδας και κάθε ηλικία. Τα αποτελέσματα από τις κρέμες προσώπου μας είναι ορατά από τις πρώτες εφαρμογές. Αυτό που χρειάζεται εσείς να κάνετε είναι να τις παραγγείλετε και να ξεκινήσετε την εφαρμογή τους από σήμερα.

Ποια είναι η ιδανική φροντίδα του προσώπου μου;

Η ιδανική φροντίδα για κάθε πρόσωπο δεν εξαρτάται μόνο από το καλύτερο προϊόν αλλά και από τις ανάγκες του προσώπου. Υπάρχουν διαφορετικές κρέμες για λιπαρά ή ξηρά και μεικτά δέρματα, για ευαίσθητες επιδερμίδες και όριμα δέρματα ή για δέρματα με πανάδες.

Εξαρτάται από εσάς για το ποια θεωρείτε καλύτερη κρέμα προσώπου, αν θέλετε να αποφύγετε τα αρώματα ή να χρησιμοποιείτε μόνο φυσικά συστατικά. Το πιο σημαντικό είναι ότι το προϊόν να είναι καλά διαμορφωμένο χρησιμοποιώντας ποιοτικά συστατικά και λειτουργεί καλά για το δέρμα σας.

Ξεκινήστε την περιποίηση προσώπου σας με ένα καθαριστικό προϊόν που θα αφαιρέσει τα μαύρα στίγματα και θα καθαρίσει τους πόρους και όλη την  ρύπανση από την έκθεση του προσώπου στο εξωτερικό περιβάλλον. Στην συνέχεια βάλτε μια πλούσια ποσότητα κρέμας προσώπου, την ιδανική για κάθε επιδερμίδα, ανάλογα με τον τύπο του δέρματος σας. Αν έχετε πολύ λιπαρές επιδερμίδες μην χρησιμοποιήσετε λιπαρές κρέμες όπως επίσης ιδανικές για τα ξηρά δέρματα δεν είναι οι ακατάλληλες λοσιόν.

Χρησιμοποιείστε μάσκα θεραπείας προσώπου μια φορά την εβδομάδα, ή πιο αραία ανάλογα με τις οδηγίες της συσκευασίας για να απολεπίσετε το πρόσωπο σας και να του προσφέρεται βαθύ καθαρισμό.

Ποιες Κρέμες Προσώπου υπάρχουν;

Στο κατάστημα μας θα βρείτε κρέμες προσώπου ιδανικές για κάθε χρήση, αλλά και κάθε επιδερμίδα όπως:

 • Αντιγηραντικές Κρέμες Προσώπου
 • Κρέμες Σύσφιξης Προσώπου
 • Κρέμες Λεύκανσης
 • Ανδρικές Κρέμες Προσώπου για Ενυδάτωση
 • Ανδρικές Κρέμες για Αντιγήρανση
 • Κρέμες Προσώπου Θρέψης
 • Κρέμες Προσώπου Καταπραϋντικές

Επιλέξτε την κατάλληλη κρέμα για τον τύπο της επιδερμίδας σας που να περιλαμβάνει συστατικά όπως:

 • υαλουρονικό οξύ
 • γλυκερίνη
 • αντιοξειδωτικά
 • φυτικά έλαια

Αντιγηραντικές Κρέμες Προσώπου

Η θεραπεία λεπτών γραμμών και ρυτίδων  με την χρήση της σωστής κρέμας αντιγήρανσης μπορεί να αποφύγει την επίσκεψη σε κάποιο πλαστικό χειρούργο. Η συνεπής και τακτική χρήση αντιγηραντικών προϊόντων όπως νυχτερινές κρέμες προσώπου κατά της αντιγήρανσης, ορούς και θεραπείες αντιγήρανσης μπορούν να βοηθήσουν στο να κάνετε εμφανή και ορατά τα αποτελέσματα τους.

Το δέρμα σας  εμφανίζει και πάλι τα χαρακτηριστικά του,  επανορθώνεται και η διαφορά στον καθρέφτη σας είναι εμφανής. Υπάρχουν δύο κατηγορίες στις κρέμες προσώπου κατά της αντιγήρανσης. Αυτές που αποτρέπουν τα σημάδια του χρόνου να εμφανιστούν στο πρόσωπο σας και αυτές που ελαχιστοποιούν και μειώνουν τις ρυτίδες που έχουν εμφανιστεί ήδη. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με την επιλογή σας αυτή, καθώς στο  εμπόριο υπάρχουν κρέμες που δίνουν επιφανειακά αποτελέσματα. Κρέμες με πολύ λιπαρή υφή που γεμίζουν επιφανειακά την επιδερμίδα του προσώπου και μόλις σταματήσετε την εφαρμογή αμέσως επανέρχεται το δέρμα σας στην μορφή που είχε πριν το ξεκινήσετε. Ρωτήστε μας για το ποια είναι η καταλληλότερη για χρήση κρέμα στο πρόσωπο σας.

Λευκαντικές Κρέμες Προσώπου

Καταρχάς να ξεκαθαρίσουμε  πως ο τόνος του δέρματος δεν είναι παράγοντας που καθορίζει την ομορφιάς μιας γυναίκας.  Ωστόσο οι  κηλίδες, ο αποχρωματισμός, οι πανάδες ηλικίας και άλλα θέματα δέρματος μπορούν να κάνουν το δέρμα σας να φαίνεται θαμπό, ξηρό και σκοτεινό. Οι κρέμες λείανσης και λεύκανσης του δέρματος μπορούν να δουλέψουν σε αυτά τα θέματα και να κάνουν το δέρμα σας υγιές και λαμπερό.

Συγκεκριμένα οι κρέμες λεύκανσης αναζωογονούν την επιδερμίδα και βελτιστοποιούν την εμφάνιση της. Μειώνουν τα σκοτεινά σημεία και εξισορροπούν τον τόνο του δέρματος. Απολεπίζουν το δέρμα και αφαιρούν τα νεκρά κύτταρα και αφαιρούν τον αποχρωματισμό του δέρματος , κάνοντας το πιο φωτεινό και λαμπερό.

Κρέμες Προσώπου Σύσφιξης

Αν και  στις περισσότερες περιπτώσεις είναι φυσιολογικό να συμβαίνει ως μέρος της γήρανσης, η χαλάρωση του προσώπου και του λαιμού μπορούν να επηρεάσουν την ψυχολογία μας και τη αυτοπεποίθηση μας.

Ευτυχώς στο κατάστημα μας, υπάρχουν διάφορα προϊόντα για να σφίξετε και να εξομαλύνετε το δέρμα του προσώπου σας. Είτε δοκιμάζετε μια ενυδατική κρέμα προσώπου ή ξεκινήσατε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου με προϊόντα καθαρισμού, ορούς σύσφιξης, μάσκες ομορφιάς και κρέμες , μπορείτε να το  βοηθήσετε να αναστρέψει μερικές από τις βλάβες και τα σημάδια γήρανσης στο δέρμα σας και να αισθανθείτε καλά για το πρόσωπο που παρουσιάζετε στον κόσμο.

Δοκιμάστε κρέμες με βάση το κολλαγόνο, για να διατηρήσετε το δέρμα σας εύπλαστο.  Χρησιμοποιείστε κρέμες σύσφιξης με βιταμίνη C, που διατηρεί ενυδατωμένη την επιδερμίδα, ενώ ταυτόχρονα μειώνει τις ηλιακές κηλίδες και τις κηλίδες λόγω ηλικίας και αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου από τον ίδιο τον οργανισμό σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας 

Αν δυσκολεύεστε να βρείτε την κατάλληλη κρέμα για την επιδερμίδα σας, αν δεν γνωρίζετε τον τύπο του δέρματος σας, όπως και το ποιο προϊόν πρέπει να χρησιμοποιείται και σε ποιες ώρες, μην χάνετε άλλο χρόνο αφήνοντας την επιδερμίδα σας εκτεθειμένη στο εξωτερικό περιβάλλον και στον χρόνο που περνάει. Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε από κοινού την ιδανική λύση για εσάς.

Δείτε περισσότερα για τις Κρέμες Προσώπου στο κατάστημα μας: