fbpx

Κρέμες Χεριών

Show Filters

Προβολή όλων των 2 αποτελεσμάτων

Τι είναι οι Κρέμες Χεριών;

Οι κρέμες χεριών περιέχουν αποφρακτικά και μαλακτικά, ομάδες συστατικών που δημιουργούν φυσικό φράγμα στο δέρμα και δουλεύουν με το κλείδωμα και τη σφράγιση της υγρασίας.

Η ποιότητα της κρέμας χεριών ίσως να μην φαίνεται εντελώς απαραίτητη, αλλά με όλες τις δραστηριότητες που κάνουμε με τα χέρια μας, όπως οι δουλείες του σπιτιού, χειρωνακτικές εργασίες ακόμα και η πληκτρολόγηση σε κάποιον υπολογιστή, τα χέρια μας περνούν πολλά σε καθημερινή βάση.

Ακόμα, η κρέμα χεριών συνήθως καταλήγει στο κάτω μέρος της λίστας μας για τις προτεραιότητες ομορφιάς. Ξοδεύουμε εκατοντάδες χρήματα σε ορούς αντι-γήρανσης προσώπου και ενυδατικές μάσκες για τα μαλλιά μας, αλλά δεν προσέχουμε τα χέρια μας.

Είναι από τα σημεία του σώματος μας που εμφανίζουν σημάδια γήρανσης και μερικές φορές περισσότερο από το πρόσωπό μας. Έτσι, με κάποιο τρόπο, οι καλύτερες κρέμες χεριών είναι μερικές από τις πιο ισχυρές άμυνες κατά της γήρανσης.

Γιατί να χρησιμοποιώ κρέμα χεριών σε καθημερινή βάση;

Οι κρέμες χεριών δεν μπορούν να στοχεύουν στα πόδια σας, τις σακούλες κάτω από τα μάτια και τις λεπτές γραμμές. Όπως και το ίδιο αντίστοιχα συμβαίνει και με τις κρέμες ματιών και προσώπου. Δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε άλλα σημεία, παρά μόνο σε αυτά  για τα οποία προορίζονται. Για αυτό όσα προϊόντα και να έχετε για το πρόσωπο και τις ειδικές ευαίσθητες περιοχές του, μην τις χρησιμοποιείται για την καταπράυνση και ενυδάτωση των χεριών σας.

Τα σκούρα σημεία, οι φλέβες και το χαλαρό δέρμα στα χέρια σας είναι αυτό που πραγματικά αποκαλύπτει τον αριθμό των κεριών στην τούρτα γενεθλίων σας.

Εάν συγκρίνετε τα χέρια σας με κάποιον ηλικίας 10 ετών ή 10 ετών νεώτερο, θα παρατηρήσετε μια αρκετά διαυγή διαφορά. Γι ‘αυτό πιστεύουμε, και οι δερματολόγοι συμφωνούν, ότι είναι καιρός να δείξουμε στα χέρια σας κάποια αγάπη. Και μια εξαιρετικά καλής ποιότητας κρέμα χεριών είναι η ιδανική αγορά  για να ξεκινήσετε.

Βασιζόμαστε στα χέρια μας για όλα όσα κάνουμε, αλλά δεν τους δίνουμε την αναγκαία προσοχή που πρέπει να έχουν. Κάθε επιδερμίδα θέλει την αντίστοιχη προσοχή, είτε για να ενυδάτωση είτε για σύσφιξη, είτε για θρέψη της ταλαιπωρημένης επιδερμίδας, τόσο από την καθημερινή χρήση τους, όσο και από τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν.

Κρέμες Χεριών από την Vanity Cosmetics 

Στη Vanity Cosmetics  μπορείτε να επιλέξετε την ιδανική κρέμα χεριών ανάμεσα σε δεκάδες, ανάλογα με τις ανάγκες των χεριών σας και την ηλικία σας.

Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγεται σημάδια βλάβης, από την καθημερινή φθορά. Με τις τελευταίες καινοτομίες που φτάνουν στο κατάστημα μας με ταχείς ρυθμούς, θα μπορούσατε να πείτε ότι δοκιμάσαμε τη σωστή κρέμα χεριών που σας προτείνουμε, πράγμα που σημαίνει ότι έχουμε πλήρη γνώση  για τις κρέμες χεριών που λειτουργούν, καθώς και αυτές που δεν αξίζουν να τις αγοράσετε.

Κρέμες Χεριών Αντιγηραντικές

Τα χέρια μας αποκαλύπτουν την ηλικία μας πολύ πιο εύκολα από τις επιδερμίδες μας, επειδή δεν έχουν την καθημερινή δόση ορών, ελαίων, ενυδατικών και μάσκων που χρησιμοποιούμε στο πρόσωπό μας.

Αλλά μπορείτε να κλείσετε το χάσμα με την τακτική χρήση μιας καλής ποιότητας κρέμας, και να επιλέξετε κατά προτίμηση μια με αντιγηραντική οφέλη.

Δοκιμάστε να την χρησιμοποιήσετε αρκετές φορές την ημέρα, για παράδειγμα αφήστε την δίπλα από το νεροχύτη και εφαρμόστε κάθε φορά που βρέχετε τα χέρια σας. Ιδανικά μπορείτε να την έχετε συνέχεια μαζί σας, στην τσάντα σας ή στο συρτάρι του γραφείου σας.

Αν δεν σας αρέσει η αίσθηση μιας πλούσιας κρέμας, επιλέξτε μια λοσιόν που έχουν την τάση  να είναι ελαφρύτερες στην υφή τους.

Και αν προτιμάτε να μην χρησιμοποιείτε συνεχόμενα κατά την διάρκεια της ημέρας, τότε μπορείτε να εφαρμόσετε μια πλούσια κρέμα το βράδυ, κατά την διάρκεια του ύπνου σας και να φοράτε γάντια ομορφιάς.

Έτσι το πρωί, το δέρμα σας θα είναι πλούσια ενυδατωμένο και λαμπερό.

Για όσες γυναίκες κατά την διάρκεια της ημέρας έρχονται συχνά σε επαφή με το νερό, μπορούν να χρησιμοποιήσουν κρέμες χεριών αδιάβροχες, που παρέχουν προστασία ακόμα και μετά το πλύσιμο των χεριών.

Κρέμες Χεριών ανάλογα με τον τύπο δέρματος

Οι κρέμες χεριών μπορούν να καταπραΰνουν το δέρμα και να παρέχουν ανακούφιση των συμπτωμάτων, για δερματικές παθήσεις όπως το έκζεμα, είναι σημαντικό όμως να θυμόμαστε ότι δεν έχουν σχεδιαστεί για να θεραπεύουν όλες τις δερματικές παθήσεις. Θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον  φαρμακοποιό ή τον γιατρό σας, ο οποίος θα είναι σε θέση να συστήσει και να συνταγογραφήσει ειδικές κρέμες που θα σας βοηθήσουν.

Μόλις θεραπευτεί το δέρμα σας, μπορείτε στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε κρέμα χεριών για να διατηρήσετε απαλά και υγιή χέρια.

Ποια είναι η καλύτερη κρέμα χεριών;

Για να διαπιστώσουμε αν μια κρέμα χεριών είναι καλή ή το ποια είναι η καλύτερη, βασικός παράγοντας είναι τα συστατικά της.

Εμείς στη Vanity σας προσφέρουμε κρέμες χεριών φαρμακευτικά ελεγμένες με τα καλύτερα πιστοποιημένα συστατικά που κυκλοφορούν στην αγορά,  πλούσιες σε βιταμίνες και  ενυδατικά στοιχεία.

Ένας άλλος γνώμονας για το ποια είναι η καλύτερη κρέμα στο εμπόριο, είναι το ίδιο το δέρμα μας.

Τα συστατικά του δέρματος μας, ή ηλικία μας, το χρώμα της επιδερμίδας μας και το κατά πόσο το δέρμα μας είναι ευαίσθητο, είναι τα σημαντικότερα κριτήρια επιλογής της καλύτερης κρέμας χεριών.

Μια κρέμα αντιγήρανσης για παράδειγμα σε μια νεανική επιδερμίδα, δεν θα έχει τα ίδια αποτελέσματα από ότι σε   χέρια μεγαλύτερης ηλικίας. Αυτό δεν σημαίνει ότι  η κρέμα δεν είναι καλή αλλά ότι δεν ταιριάζει στο δέρμα μας απόλυτα.

Μια κρέμα για λεύκανση χεριών δεν είναι η σωστότερη για επιδερμίδες χωρίς πανάδες ή μια πλούσια κρέμα δεν ενδείκνυται για λιπαρά δέρματα, αλλά μια λοσιόν ενυδάτωσης. Όποιες και αν είναι οι ανάγκες σας, εμείς μπορούμε να τις καλύψουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στην Vanity Cosmetics σας προτείνουμε προϊόντα περιποίησης χεριών και ειδικότερα κρέμες χεριών από τις καλύτερες εταιρείες παγκοσμίως.

Είμαστε δίπλα σας για να βρούμε μαζί με εσάς την ιδανική για τα χέρια σας κρέμα, ανάμεσα από μια τεράστια ποικιλία προϊόντων περιποίησης άκρων και ειδικότερα των χεριών. Από τον καθαρισμό τους, την απολέπιση, την αποτρίχωση μέχρι την σύσφιξη, αντιγήρανση, προστασία και ενυδάτωση τους.  Επικοινωνήστε μαζί μας για να λύσουμε κάθε απορία σας.

Δείτε περισσότερα προϊόντα περιποίησης χεριών από την Vanity Cosmetics