fbpx

Η Facial Yoga Τονώνει το Πρόσωπό σου!

Facial Yoga for inner & outer radiance?

Η Facial Yoga περιλαμβάνει μασάζ και ασκήσεις που διεγείρουν τους μύες, το δέρμα και το λεμφικό σύστημα. Αυτή η τεχνική έχει σχεδιαστεί για να μαλακώνει και να χαλαρώνει τους μύες του προσώπου σου για να βοηθήσει στην ανακούφιση της έντασης, του στρες και της ανησυχίας. Μπορεί επίσης να σε βοηθήσει να σταματήσεις  να κάνεις εκείνες τις εκφράσεις του προσώπου που σχετίζονται με αυτά τα συναισθήματα. Στη συνεχή προσπάθεια τους  να μεγαλώσουν με χάρη για να αποπνέουν μια αίσθηση εσωτερικής γαλήνης, πολλοί άνθρωποι αναζητούν φυσικές, προσιτές επιλογές που θα τους βοηθήσουν να φαίνονται και να αισθάνονται καλύτερα.
Ορισμένες έρευνες έχουν διαπιστώσει ότι ασκήσεις όπως αυτές της γιόγκα προσώπου, μπορούν να βελτιώσουν την όψη του προσώπου σου.

Ποια είναι τα οφέλη από τη Facial Yoga;

Τα οφέλη της  Facial Yoga λειτουργούν πολύ πιο βαθιά  από το δέρμα. Διαδεδομένο ως φυσικό λίφτινγκ που ενισχύει τη συνολική ευημερία σου, οι επαγγελματίες λένε ότι τα οφέλη του είναι τεράστια. Η έρευνα που υποστηρίζει αυτά τα οφέλη αυξάνεται.
Η Facial Yoga βοηθά στην ανύψωση και τη σύσφιξη των μυών κάτω από το δέρμα, γεγονός που απαλύνει τις γραμμές και τις ρυτίδες. Το μασάζ βοηθά στην ενίσχυση της κυκλοφορίας, στη βελτίωση της λεμφικής οδού και στην απελευθέρωση της έντασης. Οι χειροπρακτικές τεχνικές ενισχύουν την κυκλοφορία και ανακουφίζουν από το άγχος, και μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη των πονοκεφάλων, στην απελευθέρωση των ιγμόρειων και στην ενίσχυση της ποιότητας του ύπνου σου.

Boot camp για τα μάτια σου με Facial Yoga!

Η Facial Yoga θα ενεργήσει στις γραμμές γύρω από την περιοχή των ματιών σου.
Πολλοί από εμάς αφιερώνουμε χρόνο για να ασκήσουμε το σώμα μας, αλλά πρέπει να αφιερώσουμε χρόνο και στο πρόσωπό μας.
Τα κουρασμένα μάτια και οι σακούλες κάτω από τα μάτια, αποτελούν ιδιαίτερη ανησυχία για πολλές γυναίκες αλλά και άνδρες, επίσης.
Το δέρμα εδώ — γνωστό ως περιοφθάλμια περιοχή — είναι δέκα φορές λεπτότερο από το δέρμα στο υπόλοιπο πρόσωπο. Ως εκ τούτου, επειδή είναι πολύ πιο ευαίσθητο, είναι πιο πιθανό να παρουσιάσει σημάδια γήρανσης.

Οι γραμμές μπορούν να προκληθούν από τις συνήθεις εκφράσεις του προσώπου, όπως το γέλιο ή μορφασμούς . Οι ρυτίδες σχηματίζονται λόγω της διάσπασης του κολλαγόνου και της ελαστίνης που περιβάλλουν τα μάτια. Αυτό οφείλεται σε εσωτερικές και εξωτερικές επιρροές, από το τρίψιμο του δέρματος όταν, για παράδειγμα, αφαιρείς  το μακιγιάζ ή τους φακούς επαφής ή κατά τη διάρκεια μιας αλλεργίας. Το έντονο τρίψιμο προκαλεί μικρά δάκρυα στα τριχοειδή αγγεία, οδηγώντας σε αποχρωματισμό και πρήξιμο.

Η περιοχή των ματιών είναι επίσης επιρρεπής στο πρήξιμο και στους μαύρους κύκλους, καθώς και τα οιδήματα πάνω και κάτω από τα μάτια. Το δέρμα μπορεί να δείχνει αφυδατωμένο και να παρουσιάσει γραμμές νωρίτερα από άλλα μέρη του προσώπου, εν μέρει επειδή στερείται σμηγματογόνων αδένων.
Αλλά μην απελπίζεσαι, εδώ μπορεί να βοηθήσει η γιόγκα προσώπου.

Πως νιώθεις όταν δεν έχεις καθόλου κίνητρα; Βάλε την Facial Yoga στην ζωή σου! 

Είναι δύσκολο να σηκωθείς από το κρεβάτι με τη σκέψη ότι μία ακόμη μέρα μοιάζει με όλες τις προηγούμενες. Ένα πρωί σαν αυτό, το τελευταίο πράγμα που θέλεις να κάνεις είναι να σηκωθείς νωρίτερα και να κάνεις γιόγκα. Αισθάνεσαι πολύ ασυγκίνητος για άσκηση, σωστά; Λοιπόν, μάντεψε: αυτό ακριβώς θα έπρεπε να κάνεις.
Έρευνες έχουν δείξει ότι, η συστηματική άσκηση γιόγκα έχει τη δύναμη να μειώσει τα συμπτώματα κατάθλιψης και ανησυχίας. Δε χρειάζεται όμως να πάμε τόσο μακριά. Δε χρειάζεται να φθάσουμε στην ανησυχία και την κατάθλιψη για να αντιδράσουμε. Όποτε αισθανόμαστε έλλειψη κινήτρου, η γιόγκα μπορεί να μας δώσει την παρακίνηση που χρειαζόμαστε. Ας δούμε όμως πως γίνεται.
Η στάση του σώματός σου θα αλλάξει. Η γιόγκα θα σου δώσει ένα πιο σμιλεμένο σώμα και θα σε κάνει πιο δυνατό. Αυτό είναι αρκετό να σε παρακινήσει να ασκήσαι κάθε μέρα, αλλά δεν σταματούν εκεί τα οφέλη της φυσικής άσκησης. Μια συστηματική άσκηση θα σε κάνει πιο πειθαρχημένο και αυτό το χαρακτηριστικό θα αντανακλά σε ό,τι άλλο κάνεις.

Μη θεωρείς τίποτα δεδομένο – και αυτό είναι το μεγαλύτερο μάθημα που θα σου δώσει η γιόγκα. Θα σέβεσαι το ταξίδι προς το αποτέλεσμα, και θα κάνεις ότι χρειαστεί για να φθάσεις εκεί.

Η γιόγκα ενισχύει την προσωπική σου ανάπτυξη.
Όταν κάνεις γιόγκα, έχεις κατά νου όχι μόνο τα συναισθήματα που προκαλούνται από τις πράξεις άλλων ανθρώπων, αλλά και τις επιπτώσεις των πράξεών σου. Αυτή η πειθαρχία σε μαθαίνει ότι, ότι κάνεις επηρεάζει το περιβάλλον σου και εσένα τον ίδιο. Δεν είναι μόνο η φυσική άσκηση. Οι asanas (στάσεις γιόγκα) είναι ένα μικρό μέρος του συνόλου. Μαζί με την πειθαρχία της αναπνοής, του μυαλού και των συναισθημάτων,  η φυσική άσκηση σε σπρώχνει να σκάψεις βαθύτερα.
Λοιπόν, ήρθε η ώρα να σταματήσεις να διαβάζεις για το τι μπορεί να κάνει η γιόγκα για σένα και να το δεις μόνος σου. Όταν κάνεις το σώμα σου και το μυαλό σου να αισθάνονται καλά, ολόκληρη σου η ζωή θα βελτιωθεί.

Η φιλοσοφία και τα οφέλη της γιόγκα μπορούν να εφαρμοστούν πιο στοχευμένα στο πρόσωπο με την Facial Yoga.

 

Ποια τα οφέλη της Yoga στον χώρο εργασίας;

1.       Αύξηση Αυτοσυγκέντρωσης
Μια αγχωτική εργασιακή ζωή με μεγάλο φόρτο εργασίας και ατελείωτες συναντήσεις, μπορεί να δημιουργήσει ψυχική αναστάτωση που μπορεί να εμποδίσει τη λήψη σωστών αποφάσεων από τους εργαζόμενους. Οι πόζες και ο διαλογισμός της γιόγκα μπορούν να σε βοηθήσουν να καθαρίσεις αυτή την ψυχική αναστάτωση, βοηθώντας τους εργαζομένους να είναι πιο προσεκτικοί, συγκεντρωμένοι και παραγωγικοί. Η γιόγκα βελτιώνει επίσης την κυκλοφορία του αίματος στον εγκέφαλο και ταυτόχρονα τη λειτουργία του.

2.       Βελτίωση Αναπνοής
Η γιόγκα και ο διαλογισμός επιτρέπουν στους ανθρώπους να έχουν πλήρη επίγνωση της αναπνοής τους. Υπάρχουν ασκήσεις αναπνοής στη γιόγκα, που διδάσκουν πως να εισπνέουν και να εκπνέουν βαθιά. Μια βαθιά αναπνοή, βοηθά στην άσκηση των πνευμόνων και αυξάνει την ποσότητα οξυγόνου στο σώμα.
Όταν οι εργαζόμενοι έχουν περισσότερο οξυγόνο στο σώμα τους, γίνονται πιο δραστήριοι και έτσι τροφοδοτούν το σώμα τους κατά τη διάρκεια της δύσκολης εργασιακής μέρας. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό οι εργαζόμενοι να μάθουν να αναπνέουν σωστά, για να δώσουν επαρκές οξυγόνο στον οργανισμό τους.

3.       Βελτίωση Ηθικού
Το στρες στην εργασία προκαλεί απογοήτευση και θυμό στους εργαζόμενους, κάνοντας τους να έχουν λιγότερα κίνητρα και να είναι λιγότερο παραγωγικοί. Όταν οι εργαζόμενοι είναι σωματικά και ψυχικά φορτισμένοι, το ηθικό τους πέφτει.
Η γιόγκα, με τις ιδιότητες της μείωσης του στρες, είναι πολύ χρήσιμη στη βελτίωση της διάθεσης των εργαζομένων και στην απομάκρυνση του θυμού τους. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώσουν τόσο την ψυχική όσο και τη σωματική υγεία, βοηθώντας τους να αποκτήσουν περισσότερα κίνητρα και αυτοπεποίθηση.

4.       Αύξηση Δημιουργικότητας
Η γιόγκα αυξάνει την εστίαση και την αυτοσυγκέντρωση στους εργαζομένους, καθιστώντας τους πιο παραγωγικούς. Μετά την αυξημένη αυτοσυγκέντρωση και καλύτερη εστίαση, ακολουθεί η δημιουργικότητα. Η συχνή άσκηση γιόγκα, υποστηρίζει και διευρύνει τη δημιουργική έκφραση. Βελτιώνει τα εσωτερικά συναισθήματα, εξισορροπώντας το μυαλό, το σώμα και την ψυχή.

Μήπως ήρθε η ώρα να τονώσεις το πρόσωπό σου με Facial Yoga?

Δείτε περισσότερα άρθρα περιποίησης ομορφιάς:

Προστατευθείτε από μικρόβια και ιούς στον οικιακό ή επαγγελματικό σας χώρο

https://www.uvc-solutions.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 − 2 =