fbpx
Your Cart
Αποτρίχωση

Αποτρίχωση

Η Vanity Cosmetics πρωτοπορεί στον τομέα της αποτρίχωσης καθώς διαθέτει ποικιλία προϊόντων  αποτρίχωσης για επαγγελματίες του χώρου, αλλά και για  άνδρες και γυναίκες που επιθυμούν να κάνουν  μόνοι τους αποτρίχωση στο χώρο τους. Πάντα δίπλα στον πελάτη,  παρέχουμε τα απαραίτητα εργαλεία και τον επαγγελματικό εξοπλισμόπου χρειάζεται για όλες τις μεθόδους της αποτρίχωσης.

Για ποιους είναι η Αποτρίχωση;

Ως επί των πλείστων οι γυναίκες είναι αυτές που χρειάζονται πιο συχνά αποτρίχωση και χρησιμοποιούν κάποια από τις μεθόδους. Αλλά τα τελευταία χρόνια υπάρχουν πολλοί άνδρες που αναζητούν την λύση στο θέμα της τριχοφυΐας, και συνήθως οι αθλητές.

Η αποτρίχωση σαν έννοια ξεκίνησε πριν εκατοντάδες χρόνια από την εποχή της Κλεοπάτρας, όπου η ίδια χρησιμοποιούσε χαλάουα σαν μέθοδο αποτρίχωσης. Οι περισσότερες γυναίκες αναζητούν την τέλεια λύση  ώστε να απαλλαγούν από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα στα πόδια, στα χέρια, στις μασχάλες, στην περιοχή του μπικίνι αλλά και στο πρόσωπο.

Σήμερα στον κλάδο της αποτρίχωσης υπάρχουν αρκετές μέθοδοι,  που εξυπηρετούν κάθε τύπο δέρματος από το πιο ευαίσθητο μέχρι το πιο σκληρό όπως:

Αποτρίχωση:

  • Με ξύρισμα
  • Με τσιμπιδάκι
  • Με ταινία
  • Με ζεστό κερί
  • Με κρύο κερί
  • Με κρέμες
  • Ηλεκτρική αποτρίχωση
  • Αποτρίχωση με φωτεινές μεθόδους
  • Αποτρίχωση με laiser
  • Αποτρίχωση με κερί
Αποτρίχωση

Η αποτρίχωση μπορεί να χρησιμοποιείται τόσο για λόγους καλαισθησίας και ομορφιάς, όσο και για θέματα υγείας. Δεν είναι λίγοι αυτοί που παραπονιούνται ότι “γύρισε η τρίχα” δημιουργώντας τοπικές φλεγμονές ορισμένες φορές χρειάστηκαν χειρουργείο για να της αφαιρέσουν.

Αποτρίχωση από την Vanity Cosmetics

Στο κατάστημα μας , θα βρείτε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και τα προϊόντα για πριν, κατά την διάρκεια και μετά την αποτρίχωση. Για επαγγελματικό αποτέλεσμα που διαρκεί. Παρέχουμε ιδανικές λύσεις για όλους τους επαγγελματίες, αλλά και για αυτούς που κάνουν μόνοι τους αποτρίχωση.

Η Vanity Cosmetics σας προτείνει να χρησιμοποιήσετε τα προϊόντα της DEPILÈVE  για να μείνετε ευχαριστημένοι τόσο εσείς όσο και οι πελάτες σας με τα αποτελέσματα της χρήσης των προϊόντων. Σε εμάς θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για την αποτρίχωση με κερί και ταινία, την αποτρίχωση με κερί χωρίς ταινία, την αποτρίχωση με ρολέτα κεριού, την αποτρίχωση 3G, αλλά και όλα τα προϊόντα περιποίησης του δέρματος πριν και μετά την αποτρίχωση καθώς και τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Μέθοδοι Αποτρίχωσης Vanity Cosmetics

Το ξύρισμα, είναι η πιο χρησιμοποιημένη και οικονομική θεωρητικά μέθοδος, την οποία όποιος την εφαρμόζει την χρησιμοποιεί για μια ζωή. Είναι από τις μεθόδους που εξαφανίζει για μια δυο μέρες την τριχοφυΐα, αλλά δεν την μειώνει.

Με το ξύρισμα, ταλαιπωρείτε η επιδερμίδα, ερεθίζεται το δέρμα και δημιουργούνται κοψίματα και μικροτραυματισμοί, ενώ η τρίχα μοιάζει πιο άγρια και σκληρή. Είναι από τις μεθόδους που είναι εύκολη σαν λύση, αλλά εμείς δεν θα σας την συστήναμε.

Το τσιμπιδάκι από την άλλη χρησιμοποιείται κυρίως σε φρύδια, πρόσωπα, μουστάκι και άνω χείλος,  αλλά είναι μια επώδυνη μέθοδος, που δημιουργεί τοπικό ερεθισμό και πολλές φορές εξανθήματα.

Εμείς σας προτείνουμε την μέθοδο αποτρίχωσης με κερί που εφαρμόζεται σε όλες τις επιφάνειες του δέρματος από το μικρές με μέχρι μεγαλύτερες, ιδανική μέθοδος για άνδρες και γυναίκες.Η αποτρίχωση με κερί είναι η πιο διαδεδομένη μέθοδος αποτρίχωσης καθώς η χρήση της διαρκεί μια από 15 μέρες έως ένα μήνα ανάλογα με την κατάσταση της τρίχας και είναι από τις πιο καθαρές μεθόδους,  και βοηθάει να μειωθεί η τριχοφυΐα στην περιοχή.

Αυτή η μέθοδος, κάποιες φορές προκαλεί ερεθισμό για λίγο διάστημα,  και προσοχή του ατόμου με την έκθεση του δέρματος στον ήλιο και στο νερό. Με τα προϊόντα μας όμως, σας εγγυόμαστε μείωση του ερεθισμού στην  περιοχή και μεγαλύτερης διάρκειας επανεμφάνιση των τριχών.

Βήματα για Αποτρίχωση από την Vanity Cosmetics

Είτε επιλέξετε το κερί με ταινία, είτε το κερί χωρίς ταινία ή το κερί 3G, βασικός κανόνας πριν από κάθε αποτρίχωση είναι η σωστή και καλή απολέπιση του δέρματος. Με την απολέπιση, ανοίγουν οι πόροι του δέρματος, εμφανίζεται κάθε τρίχα κρυμμένη και  γίνεται πιο σωστά η αποτρίχωση αφού τα προϊόντα μας μπορούν να εγκλωβίσουν κάθε τύπο τρίχας ακόμα και τις πιο κοντές.

Χρησιμοποιείστε την βάση για πριν την αποτρίχωση για να να δημιουργήσετε ένα προστατευτικό φιλμ στην επιδερμίδα σας και να επιτρέψετε στο κερί να απλωθεί ενιαία. Επίσης κατά την διάρκεια της αποτρίχωσης φροντίστε να κάνετε γρήγορες κινήσεις,  ώστε η τρίχα που εγκλωβίζεται στο κερί να αφαιρεθεί ομοιόμορφα από την ρίζα. Οι αργές κινήσεις μπορεί να προκαλέσουν σπάσιμο της τρίχας και την επανεμφάνισης της σε λίγες μέρες.

Κατά την διάρκεια της αποτρίχωσης  καλό θα ήταν  να έχετε πάντα δίπλα σας κάποιο δροσερό ύφασμα, όπως μια πετσέτα βρεγμένη για να ανακουφίσετε την περιοχή μετά την αποτρίχωση. Αυτό συνήθως γίνεται σε επιδερμίδες που δεν είναι συνηθισμένες σε τέτοιες μεθόδους.

Αποφύγετε την αποτρίχωση όταν πρόκειται να εκτεθείτε αμέσως στον ήλιο και στο θαλασσινό νερό

Για αυτό σας συμβουλεύουμε κατά τους καλοκαιρινούς μήνες ή όταν η επιδερμίδα εκτίθεται απευθείας σε τεχνητό φως όπως sollarium, σε μεγάλες θερμοκρασίες ‘όπως σάουνα όποια αποτριχωτική μέθοδο και αν επιλέξετε να γίνεται μετά από τέτοιου είδους δραστηριότητες.

Το επόμενο βήμα μετά την αποτρίχωση είναι να χρησιμοποιείται μια πλούσια ενυδατική κρέμα, που θα δροσίσει, θα ενυδατώσει και θα καταπραΰνει την ευαίσθητη από την αποτρίχωση επιδερμίδα.

Κατά τις αποτριχωτικές περιόδους, ως ιδανική λύση σας προτείνουμε τα ένζυμα βιολογικής αποτρίχωσης που φτάνουν στον θύλακα της τρίχας και τα πρωτεολυτικά  ένζυμα αδρανοποιούν τα αναγεννητικά κύτταρα της τρίχας. Συνεχίστε την θεραπεία σας με τις αντίστοιχες λοσιόν που αδυνατούν της θύλακες και συμβάλλουν στην μείωση της τριχοφυΐας οριστικά.

Δοκιμάστε και τις δροσιστικές λοσιόν αποτρίχωσης ειδικά για την περιοχή των ποδιών, που προσφέρουν αίσθηση ανακούφισης και ξεκούρασης στα κουρασμένα πόδια.  Επίσης διαθέτουμε και ειδικά προϊόντα για την αντιμετώπιση αλλεργιών που μπορεί να προκύψουν σε ευπαθή δέρματα.

Στο κατάστημα μας θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε από:

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για παραγγελίες ή απορίες σχετικά με τα προϊόντα αποτρίχωσης, για τον τρόπο εφαρμογής τους ή για τον επαγγελματικό εξοπλισμό, για τις απορίες σχετικά με το ποιο προϊόν ταιριάζει σε πιο δέρμα, επικοινωνήστε μαζί μας για όποια απορία έχετε σχετικά για τα προϊόντα μας ή για νέες παραγγελίες.