fbpx
Αντιηλιακα Προϊόντα

Αντιηλιακά Προσώπου

Ταξινόμηση ανα
Τιμή
-
Brands
Show Filters

Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος

Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος

Αντιηλιακά Προσώπου και Σώματος

Αντιηλιακά προϊόντα σε μεγάλη ποικιλία μπορείτε να βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και να αποκτήσετε αυτό που είναι κατάλληλο για τις δικές σας ανάγκες.

Είναι πλέον γνωστό σε όλους μας ότι πρέπει να φοράμε Αντιηλιακά Προσώπου, αλλά αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι οι λόγοι για τους οποίους είναι τόσο σημαντικό.

Το έμπειρο προσωπικό της Vanity Cosmetics  έχοντας τις απαραίτητες γνώσεις στο χώρο της περιποιήσεις του δέρματος, και όχι μόνο, σας δίνουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε γύρω από την αντιηλιακή προστασία και τους πέντε κύριους λόγους γιατί το αντιηλιακό πρέπει να είναι βασικό προϊόν στην καθημερινή σας ρουτίνα φροντίδας του δέρματος.

Ανάλογα με τη δεκαετία στην οποία γεννηθήκατε, πιθανότατα μάθατε τη σημασία του να φοράτε αντιηλιακό είτε ως μικρό παιδί είτε ως νεαρή ενήλικας. Ωστόσο, ανεξάρτητα από την ηλικία σας, μπορεί να μην σας έχουν διδάξει όλους τους λόγους για τους οποίους πρέπει να φοράτε Αντιηλιακά Προσώπου.

Φυσικά, κανείς δεν θέλει να βιώσει τον πόνο και τις συνέπειες που προκαλούνται από ένα ηλιακό έγκαυμα. Αυτό το στοιχείο είναι προφανές. Αλλά το αντιηλιακό εκτελεί επίσης μερικές άλλες σημαντικές εργασίες για τη διατήρηση της συνολικής σας υγείας και της εμφάνισης του δέρματος σας.

Πώς λειτουργούν τα Αντιηλιακά Προσώπου;

Αυτό εξαρτάται από τον τύπο αντηλιακού που χρησιμοποιείτε. Τα ορυκτά ή φυσικά αντηλιακά συστατικά, που περιλαμβάνουν οξείδιο του ψευδαργύρου και διοξείδιο του τιτανίου, λειτουργούν αναστέλλοντας φυσικά και διασκορπίζοντας τις ακτίνες του ήλιου.

Τα χημικά αντιηλιακά συστατικά (όπως η αβοβενζόνη, το ομοσαλικό άλας, το οκτινοξάτη και άλλα) λειτουργούν απορροφώντας τις υπεριώδεις ακτίνες προτού να καταστρέψουν το δέρμα σας. Και οι δύο τύποι αντιηλιακών προστατεύουν αποτελεσματικά το δέρμα σας.

Η τακτική χρήση αντιηλιακού, σας επιτρέπει να απολαμβάνετε ένα απαλό, νεανικό δέρμα για περισσότερα χρόνια.

Γιατί πρέπει να φοράτε αντιηλιακά προϊόντα;

Εκτός από την προστασία σας από ένα πιθανό ηλιακό έγκαυμα (εάν ο τύπος του δέρματος σας είναι ανοιχτόχρωμος), γιατί πρέπει να φοράτε αντιηλιακό; Ακολουθούν οι πέντε λόγοι:

  1. Το αντιηλιακό βοηθά στην πρόληψη των διαφόρων τύπων καρκίνου του δέρματος. Οι τρεις πιο συνηθισμένοι τύποι καρκίνου του δέρματος είναι ο καρκίνος του δέρματος των βασικών κυττάρων, ο καρκίνος του δέρματος των πλακωδών κυττάρων και το μελάνωμα. Η υπεριώδης ακτινοβολία είναι ο κορυφαίος παράγοντας κινδύνου που προκαλεί αυτούς τους τύπους καρκίνου του δέρματος. Η συνεπής, επαρκής προστασία από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου μειώνει τον κίνδυνο, γι ‘αυτό είναι σημαντικό να εφαρμόζετε αντηλιακό κάθε μέρα.
  2. Το αντιηλιακό αποτρέπει την πρόωρη γήρανση . Οι ένοχοι της διαδικασίας γήρανσης χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: εγγενή γήρανση (επηρεάζεται από τη γενετική) και εξωγενή γήρανση (που προκαλείται από χρόνια έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, ρύπανση, χημικά και άλλους περιβαλλοντικούς παράγοντες). Η υπεριώδης ακτινοβολία προκαλεί την πρόωρη διάσπαση του κολλαγόνου και της ελαστίνης στο δέρμα, με αποτέλεσμα λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Βλάπτει επίσης τα κύτταρα που παράγουν χρωστικές ουσίες που ονομάζονται μελανοκύτταρα, με αποτέλεσμα την υπερπαραγωγή μελανίνης προκαλώντας υπερχρωματισμό. Η υπεριώδης ακτινοβολία του ήλιου ευθύνεται για περίπου 90 τοις εκατό των ορατών σημείων γήρανσης.
  3. Το αντιηλιακό μειώνει τον κίνδυνο υπερχρωματισμού. Μια κοινή κατάσταση του δέρματος που προκαλείται από την έκθεση στον ήλιο. Η υπερχρωματισμός είναι όταν το δέρμα σας σκουραίνει σε μπαλώματα λόγω αλλαγών στην παραγωγή μελανίνης, η οποία δίνει στο δέρμα το χρώμα της. Τα άτομα με πιο σκούρο δέρμα είναι φυσικά πιο ευαίσθητα στην υπερχρωματισμό.
  4. Το αντιηλιακό αποτρέπει τη φλεγμονή του δέρματος. Η υπεριώδης ακτινοβολία βλάπτει το DNA των κυττάρων που προστατεύουν το ανοσοποιητικό, οδηγώντας σε φλεγμονή και βλάβη στις ελεύθερες ρίζες στο δέρμα και μέσα στο σώμα σας. Η ανοσοκαταστολή μειώνει την ικανότητα του σώματός σας για αυτά τα κύτταρα και σας προστατεύει από καρκίνους του δέρματος και άλλες ασθένειες. Το ανοσοποιητικό σύστημα παίζει ζωτικό ρόλο στη διατήρηση της υγείας όλων των ιστών του σώματος, έτσι το υγιές δέρμα είναι ζωτικής σημασίας για τη συνολική υγεία.
  5. Το αντιηλιακό αποτρέπει την ευαισθησία στον ήλιο. Τα αντηλιακά είναι ιδιαίτερα χρήσιμα στην πρόληψη του ηλιακού ερεθισμού σε άτομα με ευαίσθητες στον ήλιο, όπως ο λύκος και η ροδόχρους ακμή, όπου η έκθεση σε ακτίνες UV μπορεί να οδηγήσει σε ερυθρότητα και κάψιμο στο δέρμα.

Κάντε εγγραφή στο Newsletter και μείνετε ενημερωμένοι για όλες τις προσφορές και τις τελευταίες εξελίξεις της Vanity Cosmetics!

Πώς να φοράτε σωστά τα Αντιηλιακά Προσώπου

Φυσικά, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τι είδους αντιηλιακό θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε. Συνιστούμε πάντα ένα φυσικό αντιηλιακό με SPF όχι λιγότερο από 30. Σε αντίθεση με τα χημικά αντιηλιακά, τα φυσικά αντιηλιακά αποτελούνται από συστατικά με βάση τα ορυκτά, όπως το οξείδιο του ψευδαργύρου και το οξείδιο του τιτανίου (μερικά περιέχουν επίσης οξείδιο του σιδήρου, το οποίο προστατεύει από το μπλε φως) που παραμένει πάνω από το δέρμα, επιτρέποντας τις βλαβερές ακτίνες UV, αντί να απορροφηθούν.

Θυμηθείτε, το αντιηλιακό πρέπει να εφαρμόζεται κάθε δύο ώρες, κάθε μέρα, ανεξάρτητα από το αν θα περνάτε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας σε κλειστό χώρο ή έξω.

Θα πρέπει επίσης να το συνδυάσετε με έναν τοπικό ορό βιταμίνης C , ο οποίος μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση της έκθεσης σε ελεύθερες ρίζες και υπεριώδες ακτίνες, να επιβραδύνει τα σημάδια γήρανσης και να φωτίσει την επιδερμίδα σας.

Όταν ταξιδεύετε ή απλά βρίσκεστε σε εξωτερικό χώρο, μην βασίζεστε απλώς στο αντιηλιακό σας, αναζητήστε σκιά και φορέστε καπέλο με φαρδύ γείσο και αν το επιθυμείτε συνδυάστε τα και με προστατευτικά ρούχα UV.

Πόσο διαρκεί το αντιηλιακό και πόσο συχνά πρέπει να το ανανεώνω;

Αν και πολλοί παράγοντες μπορούν να συμβάλουν στο πόσο διαρκεί η προστασία από το αντιηλιακό σας,  όπως από το επίπεδο του δείκτη υπεριώδους ακτινοβολίας έως το εάν ιδρώνετε ή κολυμπάτε, σαν γενικός κανόνας, οι ειδικοί προτείνουν να εφαρμόζετε ξανά το αντιηλιακό σας κάθε δύο ώρες.

Με τους νέους κανονισμούς του FDA,  είναι πολύ πιο εύκολο για τους ανθρώπους να κατανοήσουν την ανάγκη να ανανεώνουν την αντιηλιακή προστασία τους τουλάχιστον κάθε δύο ώρες και κάθε 40 ή 80 λεπτά ενώ κολυμπούν ή ιδρώνουν.

Ποιο αντιηλιακά προϊόντα είναι καλύτερά; Τα αντιηλιακά σπρέι ή οι αντιηλιακές κρέμες;

Τόσο το αντιηλιακό σπρέι όσο και η αντιηλιακή κρέμα λειτουργούν τέλεια, αλλά μόνο εάν εφαρμόζονται σωστά. Εάν εφαρμόζετε τον αντιηλιακό σπρέι τυχαία ή όταν επικρατεί αέρας , πιθανότατα δεν θα έχετε την ίδια προστασία. Η συνιστώμενες δύο κουταλιές της σούπας αντιηλιακής κρέμας είναι η πιο σωστή προστασία του δέρματος σας.

Προτιμάτε πάντα μια αντιηλιακής κρέμας έναντι ενός αντιηλιακού σπρέι Ένα σπρέι, φυσικά, είναι καλύτερο από το τίποτα, αλλά αυτά τα σκευάσματα προσφέρουν μειωμένη προστασία.

Επικοινωνήστε Μαζί μας!

Επικοινωνήστε  μαζί μας! Είμαστε στη διάθεση σας, για να απαντήσουμε σε κάθε σας απορία γύρω απο τα αντιηλιακά προσώπου αλλά και σώματος!

Δείτε περισσότερα προϊόντα από την Vanity Cosmetics: